Tilinpäätösanalyysi
Webinaari

Koulutuksessa pohditaan tilinpäätösanalyysin käyttötarkoituksia ja -tapoja sekä tilanteita, joissa tilinpäätösanalyysia tehdään. Tarkastelemme tilinpäätösanalyysin kolmea osa-aluetta, joita ovat kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ja pohdimme kasvun merkitystä tärkeimpien tunnuslukujen kehitykseen. Esimerkkeinä otamme mukaan myös muutamien suomalaisten yritysten tunnuslukuja ja pohdimme mahdollisia syitä muutoksiin.

Webinaarin ohjelma:

  • Mitä on tilinpäätösanalyysi ja taloudellisen tilan analyysi?
  • Mitä analyyseissä selvitetään?
  • Tunnusluvut ja niiden tulkinta
  • Tilinpäätösanalyysin keskeisiä ongelmia
  • Tilinpäätöslukujen oikaisut
  • Rahavirrat ja niiden riittävyys
  • Tilinpäätösanalyysin hyväksikäyttö

Kouluttaja:

Ismo Kuutti
KTM, MBA, KLT, KHT
BDO Oy

Ismo on vahva taloushallinnon ammattilainen, joka on työskennellyt mm. TeliaSoneran, KONE Oyj:n, A.Ahlström Osakeyhtiön ja Gutta Oy:n palveluksessa.

 

AjankohtaHinta
To 1.1.1970klo + alvIlmoittaudu


Webinaariin on mahdollisuus ilmoittautua aina sen alkamiseen saakka.

Webinaarimme toteutetaan verkossa siten, että osallistut katsellen ja kuunnellen live videolähetystä omalta tietokoneeltasi. Osallistumista varten tarvitset ainoastaan tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin, jossa on kaiuttimet tai kuulokkeet. Webinaaria ennen saat sähköisen materiaalin käyttöösi, jota voit hyödyntää myös koulutuksen jälkeen. Webinaarin aikana voit esittää kysymyksiä kouluttajalle.

Webinaaritallenteet ovat tallenteita aiemmin pidetyistä webinaareista. Jos webinaaritallenne webinaarista on olemassa voit katsoa sen heti millä tahansa päätelaitteella

Palvelun käyttöoikeus on henkilökohtainen ja oikeuttaa yhden henkilön osallistumisen webinaariin sekä webinaaritallenteen ja koulutusmateriaalin käyttöön.